ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ

За нас е от голямо значение лоялността към нашите клиенти. Затова няма да се ангажираме с два бизнеса от един и същ бранш в рамките на един град. Това не само защитава вашите интереси, но също така гарантира, че всяка наша маркетингова стратегия е уникална и насочена към вашия специфичен бизнес.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ ЗА МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ

Изграждането на ефективна маркетингова стратегия е индивидуален процес, който зависи от спецификите на вашия бизнес и поставените цели. Поради това е трудно да се даде конкретна цена без предварително разбирателство. Обаче, базирани на предишни проекти, стратегиите, които сме създавали, обикновено се движат в ценовия диапазон от 2000 лв. до 5000 лв.

Освен това, ако изберете Blagoev Agency за реализация на вашата стратегия, сумата, платена за нея, ще бъде приспадната от годишния ви абонамент за услугите на агенцията. Така гарантираме, че инвестицията ви се възвръща и дава реална стойност.

Цена за изработка на уеб сайт

Специализирани сме в създаването на уеб сайтове, базирани на надеждната и гъвкава платформа WordPress. Когато става дума за онлайн търговия, ние интегрираме с Woocommerce, което предоставя безброй възможности за адаптивен дизайн, функционалности и интеграции с други системи.

Цената за създаване на уеб сайт зависи изцяло от конкретните изисквания и функционалностите, които желаете да включите. Всеки проект е уникален и изисква индивидуален подход. За да можем да предоставим точна ценова оферта, е необходимо детайлно задание с конкретните изисквания и функционалности. На база на нашия опит и предишни проекти, стандартните сайтове, които разработваме, обикновено се движат в диапазон от 2000 лв. до 5000 лв. Това обаче е ориентировъчна стойност и зависи изцяло от вашия специфичен проект.

Цена за реализация на маркетинг стратегия

Реализацията на маркетингова стратегия е процес, който изисква интензивна агажираност и разбирателство в бизнеса, целите и пазара на всяка компания. За нас не съществуват „стандартни решения“, тъй като всеки клиент и бизнес имат своите уникални особености.

Сътрудничеството с други специалисти и вътрешни екипи често допринася за по-голяма ефективност и достигане до оптимални решения. Особено когато става дума за комплексни или сезонни бизнеси, които изискват специфичен подход и времеви рамки.

По тази причина, цената за реализация на маркетингова стратегия зависи от множество фактори: обема на работа, продължителността на кампанията, спецификата на дейността и многозначителните параметри, които определят вашия бизнес.

Въпреки това, основано на нашия опит и обема на проектите, които обслужваме, ориентировъчно можем да кажем, че голяма част от клиентите ни избират месечен абонаментен модел с такси между 1000 лв. и 2500 лв. Тази инвестиция е вашият ключ към успешна и ефективна маркетингова кампания, която ще ви донесе видими резултати.

Всеки сам определя границите на своя успех, който е безграничен.

Вашият дигитален маркетинг може да преобрази бизнеса ви. С гордост можем да кажем, че сме ключов фактор в развитието на над 500 български компании. Нека бъдем вашата следваща стъпка към успеха!